СГ "ТАС" виплатила понад 540 тис. грн за договором "ЄвроКАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 540 тис. грн за договором "ЄвроКАСКО"

Особисті фінанси
42
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» автомобіль Land Rover, сталася на Рівненщині.
Клієнт компанії, рухаючись по трасі, не врахував складні погодні умови та стан дорожнього покриття після дощу, не витримав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем, що їхав попереду. Від удару позашляховик на слизькій дорозі розвернуло і він, врешті-решт, врізався в паркан на узбіччі. Внаслідок ДТП було суттєво пошкоджено передню частину Land Rover: зокрема, розбито решітку радіатора, фари, деформовано кришку капоту, крила тощо.
За висновком експертів, загальний збиток автовласника в результаті аварії склав 540115 грн. Саме цю суму й перерахувала Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО» на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт автомобіля.
Додамо, що Land Rover було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що передбачає страхове покриття «Повне КАСКО» та включає в себе низку приємних та корисних для автовласника опцій.
Нагадаємо, за статистикою, щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 2,11 млн грн. При цьому левова частка відшкодувань компанії припадає саме на договори автострахування – за ними СГ «ТАС» виплачує в середньому 1,79 млн грн щодня.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас