Фінансування програми розвитку боєприпасної галузі має перевищити 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінансування програми розвитку боєприпасної галузі має перевищити 1 млрд грн

Казна та Політика
253
Фінансування затвердженої керівництвом країни в 2017 році цільової держпрограми розвитку боєприпасної галузі України до 2022 року, за даними держконцерну “Укроборонпром”, має становити понад 1 млрд грн.
Як повідомила в понеділок прес-служба держконцерну з посиланням на озвучені під час виїзної наради з питань розвитку боєприпасної галузі в Шостці (Сумська обл.) за участю зацікавлених відомств, держпрограма, що реалізується під керівництвом МЕРТ, в обсязі понад 1 млрд грн передбачає поетапне оновлення виробничих потужностей галузі для забезпечення серійного виробництва боєприпасів в інтересах ЗСУ.
Як випливає з повідомлення, в рамках першого етапу держпрограми в 2019 році буде розпочато техпереоснащення провідного українського виробника спеціальних порохів – КП “Шосткинський казенний завод “Зірка”.
На сьогоднішній день підприємством вже укладено перші контракти з Міністерством оборони обсягом близько 80 млн грн на виробництво в рамках ДОЗ піроксилінованних порохів для великокаліберних артилерійських боєприпасів калібру 152-мм, уточнюють в “Укроборонпромі”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас