Створено найшвидкісніший електронний папір — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено найшвидкісніший електронний папір

Технології&Авто
624
Компанія E Ink, що спеціалізується на виробництві електронного паперу, анонсувала свою нову розробку JustWrite – екран, на якому, як стверджується, можна писати практично з нульовою затримкою.
Компанія E Ink, що займається виробництвом дисплеїв на електронному чорнилі для цифрових книг Kindle, анонсувала нову розробку – дисплей JustWrite, на якому, як повідомляється, можна писати за допомогою стилуса практично з нульовою затримкою.
Як саме працює новий дисплей, поки не дуже ясно: хіба що, кажуть, що в ньому не використовуються TFT-панелі, що застосовувалися в минулих екранах компанії. Для демонстрації нової розробки E Ink вибрала конференцію Connected Ink 2018 у Токіо, Японія. Де JustWrite може знайти застосування, поки не йдеться: можливо, новинка буде використана в майбутніх планшетах.
Втім, можна уявити і більші пристрої з таким дисплеєм – наприклад, спеціальні інтерактивні дошки, – враховуючи, що, як вказує компанія, за даною технологією може бути зроблений екран шириною приблизно до одного метра.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас