Якщо бажаєте більше орієнтуватися в податках та правових відносинах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якщо бажаєте більше орієнтуватися в податках та правових відносинах

Особисті фінанси
1152
Зазвичай про головні події та зміни законодавства ми розповідаємо у нашому Telegram каналі @Finance_ukr. Адже важливо розуміти, як прийняті закони впливають на наш гаманець, дотримання прав та подальше життя.
Ми розуміємо, що бухгалтерам, юристам, підприємцям та всім, хто щодня має справу з правовими документами, важливо вчасно знати про всі зміни та детально розбиратися в усіх нюансах та наслідках для роботи.
Тому сьогодні підібрали телеграм-канали, що спеціалізуються на праві й допоможуть бути в курсі всіх подій галузі.
Аналіз прийнятих законів, коментарі спеціалістів та актуальні новини будуть цікаві не лише фахівцям, але й всім, хто хоче розуміти, що відбувається навколо. Перегляньте публікації в запропонованих каналах та переконайтесь самі.
Також не забудьте підписатися на наш канал @Finance_ukr.
Корисні канали у Telegram про закони, податки та фінанси:
«Дебет-Кредит» — канал про податки та фінанси від «Дебету-Кредиту», найбільшого сервісу для бухгалтерів в Україні. Розпочав працювати ще у квітні 2016 року і зараз налічує понад 7000 підписників. Це на порядок більше, ніж в інших тематичних каналах для бухгалтерів. Протягом дня дає 3-5 найважливіших новин, а щопонеділка — корисний огляд «Головне за тиждень».
Податки, бізнес, економіка — про податки, бізнес та економіку простою мовою: аналітика, консультації, тренди в Україні та світі. Корисно, просто, цікаво. Зайдіть на канал та переконайтесь у цьому самі.
Блог юриста — тут цікаво розповідають про право в Україні і не тільки. Дайджести головних правових подій, аналіз законопроектів, розбір судової практики, юридичні консультації з найбільш важливих питань. Найпопулярніший на сьогодні юридичний канал, на якому публікуються відомі адвокати України та проводяться розіграші від таких партнерів, як ЮрКнига, ipLex та інші. Канал стане у пригоді не тільки особам, які так чи інакше пов’язані з юриспруденцією, але й пересічним громадянам.
KVADRA PRAVO — телеграм-канал був створений з метою інформування і рекомендацій у сфері права. Фахівці аналізують зміни законодавства і судової практики, роз’яснюють і розставляють акценти, відокремлюючи найголовніше.
Я-Куркуль — успішні фермери, нові технології, секрети врожаю та аграрна економіка. Тут є все, що потрібно фермеру, вашому агроному, бухгалтеру чи зоотехніку.
Юридична Газета — для юристів та про юристів. Аналітичні матеріали на правову тематику, новини юридичного ринку України та світу, моніторинг вітчизняного та міжнародного законодавства, аналіз законопроектів, інтерв’ю з провідними юридичними спеціалістами, коментарі експертів, цікаві інфографіки, анонси заходів та навіть комікси.
Судова практика — ваша щоденна добірка цікавих судових рішень, актуальних правових позицій Верховного Суду та свіжих новин функціонування судової гілки влади України.
Мінфін — канал відомого українського сайту, тут повідомляють про важливі зміни законодавства та про події, що впливають на бізнес та інвестиції.
Щоденні підбірки про головне на юридичному ринку знайдете на каналі LegalHub.
Law & Events — світ юридичних івентів. Це єдиний ресурс, на якому ви знайдете корисну інформацію щодо нетворкінгу, огляди, календар юридичних заходів в Україні. Law & Events допоможе вам не витрачати час на пошуки подій, а знаходити їх швидко і легко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас