НКРЕКП перенесла запровадження добового балансування газу з 1 грудня на 1 березня 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕКП перенесла запровадження добового балансування газу з 1 грудня на 1 березня 2019

Енергетика
267
Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) перенесла термін запровадження добового балансування газу з 1 грудня 2018 року на 1 березня 2019 року.
Дане рішення було прийнято на засіданні НКРЕКП в п’ятницю.
Спершу НКРЕКП планувала запровадження добового балансування газу з 1 грудня, однак в ході засідання комісії “Укртрансгаз” звернувся до НКРЕКП з проханням перенести даний термін до закінчення опалювального сезону, в свою чергу НКРЕКП перенесла запровадження добового балансування газу на 1 березня 2019 року.
“Укртрансгаз” зазначає, що неодноразово звертав увагу учасників ринку на необхідність, відповідно до чинної редакції Кодексу ГТС, подати номінації на грудень через інформаційну платформу за новими електронними формами з накладанням електронного цифрового підпису, оскільки саме таким чином ринок повинен буде обмінюватися інформацією починаючи з 1 грудня – з переходом на добове балансування.
Крім того, за результатами тестування інформаційної платформи, яке почалося з 19 жовтня, “Укртрансгаз” констатує неприпустимо низьку активність учасників ринку в цьому процесі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас