ПУМБ покращує умови Програми лояльності для вкладників-фізичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ покращує умови Програми лояльності для вкладників-фізичних осіб

Особисті фінанси
48
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) починає сезон подарунків уже зараз. Покращені ставки по депозитах в гривні і бонуси – кожному клієнту!
Всі клієнти банку, які з 28 листопада:
- переоформлять діючий депозит
- відкриють депозит через ПУМБ Online
- відкриють ще один депозит при наявності діючого
отримають від банку ПУМБ бонус в розмірі +1% річних до стандартних ставок у гривні.
На цьому подарунки від ПУМБ не закінчуються. Тепер максимальна ставка за найпопулярнішим строковим депозитом ПУМБ – «Дохідний» досягає 17,5% річних* в гривні. Депозит «Спокійний» тепер можна оформити з прибутковістю до 14,7% річних** в гривні. Мінімальна сума вкладу для цих депозитів – 500 гривень***.
Також зросла дохідність депозиту «Депозитний конструктор» до 15%**** річних в гривні.
Крім того, для клієнтів ПУМБ діє спеціальна акція «Бонус до депозитів». Попередньо заповнивши заявку на сайтах-партнерах «Мінфін» і «Finance.ua», можна отримати додаткову винагороду до +1,8% річних від суми депозиту.
Станом на 1 листопада цього року загальний портфель вкладів населення в банку ПУМБ склав 16,4 млрд. грн. екв (портфель депозитів і поточних рахунків). В цілому ж ПУМБ на займає 7 місце серед усіх банків України за обсягом депозитного портфеля фізичних осіб.
  • Максимальна ставка за умови відкриття депозиту «Дохідний» на суму від 200 000 гривень строком 548 днів з виплатою відсотків в кінці терміну з урахуванням умов Програми лояльності
  • Максимальна ставка за умови відкриття депозиту «Спокійний» на суму від 200 000 гривень строком 367 днів з виплатою відсотків в кінці терміну з урахуванням умов Програми лояльності
  • Вказана мінімальна сума депозиту при оформленні через ПУМБ онлайн. При оформленні депозиту в відділенні банку мінімальна сума вкладу складає 5000 гривень.
  • Максимальна ставка за умови відкриття депозиту «Депозитний конструктор» на суму від 200 000 гривень строком 548 днів з виплатою відсотків в кінці терміну без права поповнення з урахуванням умов Програми лояльності
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас