Boring Company передумала будувати тунель в західній частині Лос-Анджелеса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boring Company передумала будувати тунель в західній частині Лос-Анджелеса

Фондовий ринок
466
У планах компанії The Boring Company Ілона Маска до недавнього часу було будівництво випробувального тунелю під автострадою 405 Лос-Анджелеса і бульваром Сепульведа, протяжністю 4 км.
Проект опинився в центрі уваги після того, як в травні цього року група громадських активістів двох сусідніх районів подала позов до суду, звинувативши посадових осіб міста в порушенні законодавства штату.
У заяві сказано, що дозвіл на буріння було видано без екологічної експертизи. Минулого місяця сторони дійшли згоди, за умовами якої проект довелося закрити.
«The Boring Company більше не націлена на будівництво тестового тунелю під бульваром Сепульведа і замість цього зосередиться на тунелі до стадіону Dodger», – йдеться в спільній заяві сторін.
Нещодавно The Boring Company пробурила свій перший тестовий тунель під Хоторном, урочисте відкриття якого має відбутися наступного місяця. Але, як показує практика, не всі починання Маска закінчуються вдало, як в даному випадку. Місцеві активісти в нині врегульованому судовому процесі посилалися на руйнівний характер роботи. Оскільки сторони дійшли згоди, позов вже відкликано. За словами адвокатів, деталі угоди є конфіденційними.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас