Клієнти "Кредобанку" отримали головні призи двох акцій Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти "Кредобанку" отримали головні призи двох акцій Mastercard

Особисті фінанси
142
Клієнти «Кредобанку» отримали головні призи акцій одразу двох програм від Mastercard. Львів’янин Ярослав Головацький разом із родиною вирушить у подорож до Disneyland Paris на святкування 90 років веселих пригод Міккі Мауса за перемогу в акції програми лояльності «Mastercard Більше» «Почніть сімейну казку», а львів’янин Валентин Каракавчук разом із коханою людиною відвідає Страсбург, отримавши головний приз акції «Відчуйте чарівну атмосферу Страсбурзького ринку!» від Mastercard та банку.
Для участі в акції «Почніть сімейну казку» досить було зареєструватися у програмі лояльності «MasterCard Більше» ,додавши картку банку в особистий кабінет програми, замовити участь в акції за 0 балів в особистому кабінеті та провести розрахунок картою не менш ніж на 50 гривень у період з 15 вересня до 10 жовтня. Подорож включає переліт для 4-х осіб з Києва до Парижу та назад, родинний номер на 3 дні зі сніданком в 4-зірковому готелі, а також дводенні квитки до парку розваг «Діснейленд».
Головний приз акції «Відчуйте чарівну атмосферу Страсбурзького ринку!» включає авіапереліт Київ-Франкфурт-Київ та автобусний трансфер до Страсбурга і назад та проживання протягом 3-х ночей у 4-зірковому готелі зі сніданком. Для участі в акції необхідно було замовити в особистому кабінеті програми винагород MasterCard спеціальну пропозицію за 50 балів. Переможці в обох акціях були визначені за допомогою сервісу random.org.
«Перемога клієнтів «Кредобанку» одразу в двох акціях двох програм лояльності Mastercard переконливо доводить, що шанс на приємний сюрприз має кожен клієнт, що активно користується платіжними картами. Бажаємо переможцям отримати насолоду від подорожей та запрошуємо всіх клієнтів активніше користуватися можливостями програми «Mastercard Більше» та програми винагород Mastercard, які пропонують не тільки шанси на перемогу, а й гарантовані подарунки», – говорить виконавчий директор напрямку електронного та карткового бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.
Програма винагород Mastercard для карткових клієнтів «Кредобанку» була впроваджена з 2015 року. Вона дозволяє отримувати бали за розрахунки картою та витрачати їх на подарунки або компенсацію розрахунків картою. За час роботи клієнти банку неодноразово отримували головні призи у різноманітних акціях програми, серед яких – поїздка на двох до Австрії, поїздки на Каннський кінофестиваль та на Одеський міжнародний кінофестиваль, поїздка на двох до Праги та Львова, квитки на концерт групи «Garbage», романтична вечеря на День святого Валентина та інші. Програма лояльності «Mastercard Більше» дозволяє отримувати бали за кількість трансакцій та обмінювати їх на знижки та подарунки.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас