Правоохоронці прийшли з обшуками до філії найбільшого газодобувача України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правоохоронці прийшли з обшуками до філії найбільшого газодобувача України

Фондовий ринок
625
Правоохоронці провели обшуки у філіях Укргазвидобування – газопромисловому управлінні Львівгазвидобування, управлінні будівельно-монтажних робіт Укргазспецбудмонтаж і в управлінні з переробки газу та газового конденсату.
Про це повідомили у прес-службі державної компанії.
Зокрема, обшуки проводили за клопотаннями слідчих Головних управлінь національної поліції Полтавської, Харківської та Львівської областей, які ухвалено в судах цих обласних центрів.
Правоохоронці вилучили низку документів компанії, у яких йдеться про співпрацю філій Укргазвидобування із контрагентами щодо закупівлі робіт, товарів та послуг, а також технічну документацію.
Незважаючи на обшуки, філії Укргазвидобування та компанія зокрема працюють у звичайному режимі. Крім того, вони співпрацюють із представниками правоохоронних органів.
Зазначимо, що це не перші обшуки компанії. Ще у 2017 році Служба безпеки та Генпрокуратура проводили низку обшуків компанії.
Так, наприкінці квітня компанія Укргазвидобування повідомляла, що в офісі компанії проводить обшуки СБУ.
У липні СБУ і Генпрокуратура знову проводили обшуки в Укргазвидобуванні з вилученням документів за договорами ГРП, що проводяться румунською компанією Tacrom і білоруською Белоруснефть протягом 2016-2017 років.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас