"Укрзалізниця" тимчасово заборонила повернення квитків по інтернету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" тимчасово заборонила повернення квитків по інтернету

Особисті фінанси
542
АТ “Укрзалізниця” з метою попередження зловживань і запобігання дефіциту квитків, до закінчення періоду новорічно-різдвяних перевезень здійснюватиме їх повернення тільки через залізничні каси.
У компанії відзначили, що відповідно до проведеного фахівцями “Укрзалізниці” аналізу, велика кількість квитків викуповується через інтернет в перші хвилини відкриття продажу, а потім значна їх частина повертається в продаж перед відправленням поїзда.
“Такі дані свідчать про те, що квитки оптом викуповуються для їх подальшого перепродажу. Щоб уникнути зловживань, з 15 грудня по 15 січня через онлайн-систему продажу квитків проїзні документи можна буде тільки придбати. Для того щоб їх повернути, необхідно буде звернутися в залізничні каси”, – йдеться в повідомленні на сайті “Укрзалізниці”.
Також будуть діяти обмеження в оформленні групових заявок на пасажирські перевезення, які, як правило, здійснюються туристичними фірмами.
В “Укрзалізниці” визначили, що в період підвищеного попиту групові замовлення квитків можна буде оформляти тільки при наявності вільних місць у додаткових поїздах. Всі місця графікових поїздів будуть з’являтися для продажу у вільному доступі в онлайн-системі або в залізничних касах.
Як повідомлялося, вперше подібні обмеження “Укрзалізниця” ввела в 2017 році.
До речі, непогано заощадити в будь-яких подорожах допомагають кредитні картки. Ми якраз відобразити кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє своє життя без доріг.

Картки на вибір 🚂

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас