lifecell розповів, коли запустить MobileID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

lifecell розповів, коли запустить MobileID

Фондовий ринок
1908
Один з найбільших мобільних операторів України – компанія lifecell планує на початку наступного року запустити MobileID – електронний підпис за допомогою мобільного телефону.
Про це заявив головний виконавчий директор lifecell Ісмет Язиджі.
“У першому кварталі наступного року сервіс MobileID буде доступний нашим клієнтам. Кілька днів тому ми запустили підтримку BankID. Наші клієнти, які також є клієнтами банків, що підтримують BankID – Приватбанк, Ощадбанк – зможуть використовувати BankID для багатьох транзакцій, які вони здійснюють за допомогою телефону”, – розповів він.
За його словами, MobileID допомагатиме людям здійснювати ідентифікацію їхньої особи через третіх осіб. Замість використання додаткових документів, що засвідчують особу, вони будуть використовувати свій телефон для підтвердження.
“Загалом ми намагаємося зробити так, щоб мобільний телефон став єдиним девайсом, який допоможе людям проходити ідентифікацію особи, у разі здійснення оплат, покупки, послуг. Будь-які транзакції – грошові або негрошові”, – зазначив він.
Крім того, MobileID допоможе проходити банківську ідентифікацію, а маючи підтверджені банківські дані, клієнт зможе користуватися послугами без витрати часу на підтвердження своєї особи. Зараз компанія тестує MobileID.
До речі, якщо у вас старий телефон, що не підтримує всі сучасні можливості і ви дано хочете купити новий, але не вистачає коштів, – зручний сервіс від finance.ua допоможе обрати персональний кредит онлайн. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо найкращі варіанти

Обрати кредит 👛

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас