Біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві проходить акція проти російського бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві проходить акція проти російського бізнесу

Казна та Політика
1252
У Києві біля ТРЦ Ocean Plaza по ул.Антоновича, 176 близько 50 осіб проводять акцію із закликом розірвати відносини з російським бізнесом в Україні.
Як повідомили в поліції м.Києва у вівторок, в імпровізованому мітингу беруть участь близько 50 осіб. Активісти склали біля входу в ТРЦ шини.
“На місці – патрулі і рятувальники. Йдуть переговори”, – повідомили в поліції.
Раніше ЗМІ повідомили, що ввечері в понеділок, 26 листопада, в Києві невідомі кинули кілька димових шашок на територію ТРЦ Ocean Plaza. Після задимлення відвідувачів комплексу почали евакуювати. Пожежі не було.
ТРЦ Ocean Plaza по ул.Антоновича, 176 в Києві загальною площею 165 тис. кв. м було відкрито в грудні 2012 року, інвестиції склали близько $300 млн. Формальним власником об’єкта є ТОВ “ІС “Либідь”, створене в 2009 році.
Згідно з даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами “ІС “Либідь” виступають Лілія Ротенберг і Андреа, Сюзанна, Джейпракаш Валлабхі.
На початку червня цього року російське видання “Комерсант” опублікувало статтю, в якій стверджувалося, що “ТПС Нерухомість”, підконтрольна російським бізнесменам Ігорю Ротенбергу, Олександру Пономаренку та Олександру Скоробогатьку, веде переговори з українською інвесткомпанією Dragon Capital про продаж Ocean Plaza.
Виручка ІС “Либідь” в 2017 році зросла на 24,1% – до 1,086 млрд грн, а чистий збиток скоротився в 6 разів – до 82,55 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас