Hyundai почала нарощувати виробництво електромобілів Kona Electric — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai почала нарощувати виробництво електромобілів Kona Electric

Технології&Авто
3193
Південнокорейський автовиробник Hyundai почав збільшувати випуск електромобілів Kona Electric. Ця модель вирізняється порівняно доступною ціною і великим запасом ходу від одного заряду батареї.
Компанія приступила до виробництва Kona Electric в травні цього року. У перший місяць випуск був невеликим – всього кілька сотень електромобілів, які надійшли на внутрішній ринок країни. Уже в червні було вироблено для внутрішнього ринку близько 1000 штук Kona Electric, і ще 1120 одиниць було відправлено на експорт.
Більшість автомобілів було відправлено в Норвегію, яка стала першою країною за межами Південної Кореї, куди надійшли електромобілі Kona Electric.
Протягом літа виробництво електромобіля то збільшувалося, то скорочувалося, а минулого місяця значно зросло, коли з конвеєра компанії зійшло понад 4600 штук Kona Electric, причому близько половини з них поставили в Південну Корею, а решту – на міжнародний ринок.
Як і Tesla з моделлю Model 3, Hyundai зосередилася насамперед на версії зі збільшеним запасом ходу (Long Range). Kona Electric оснащений блоком батарей ємністю 64 кВт·год, що дозволяє, як повідомила Hyundai, подолати 482 км (в рамках нового випробувального циклу WLTP) на одній зарядці.
Версію Kona Electric зі збільшеним запасом ходу поставили в Норвегію, де вона пропонується за ціною від 325 900 крон (близько $40 000).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас