"Укрпошта" збереже мережу сільських відділень - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" збереже мережу сільських відділень - Порошенко

Казна та Політика
405
ПАТ “Укрпошта” пообіцяло зберегти мережу сільських відділень.
Про це заявив президент України Петро Порошенко.
“Ці 500 млн грн (передбачені в держбюджеті-2019 для Пенсійного фонду на оплату послуг “Укрпошти” – ред.) вирішують проблему на певний час. Це час для того, щоб ми спільними зусиллями знайшли системне рішення, яке не вимагало б подальшого втручання. Але це системне рішення не повинно бути за рахунок листонош”, – заявив П. Порошенко.
Президент також подякував листоношам за їхню роботу, зазначивши, що вона особливо важлива для сільських жителів.
“Керівництво “Укрпошти” пообіцяло, що не скорочуватиме сільські відділення. І бюджетні гроші – ці 500 млн грн – дозволять їх зберегти. Якщо цю обіцянку буде порушено, звертайтесь до представників влади в районні, обласні державні адміністрації, а ми проконтролюємо ефективність використання бюджетних коштів”, – підкреслив президент.
У свою чергу перший заступник генерального директора “Укрпошти” Олександр Перцовський заявив, що “Укрпошта” шукатиме системне рішення проблеми.
Як повідомлялося, Кабінет Міністрів передбачив виділення 500 млн грн Пенсійному фонду України на відшкодування витрат ПАТ “Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою і доставкою пенсій та грошової допомоги населенню.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас