Мінінфраструктури обіцяє з 2019 р. контролювати якість сировини для доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінінфраструктури обіцяє з 2019 р. контролювати якість сировини для доріг

Казна та Політика
310
Міністерство інфраструктури України в 2019 році планує почати контроль якості сировини, що закуповується для ремонту та будівництва автодоріг, повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ході засідання Кабінету Міністрів у середу.
“Наступного року ми починаємо контроль не тільки побудованих доріг, а й контроль якості матеріалів, з яких ці дороги будуються. Будуть масово перевірятися всі асфальтові заводи, вся сировина, яка закуповується”, – заявив міністр.
Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури в жовтні 2015 року, “Укравтодор” і міжнародна ініціатива із забезпечення прозорості у будівельній галузі CoST підписали тристоронній меморандум про роботу CoST в Україні.
Ініціатива щодо прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative, або CoST) – добровільна багатонаціональна ініціатива, основною метою якої є підвищення прозорості і підзвітності будівельних проектів, фінансування яких здійснюється із залученням бюджетних коштів та за рахунок бюджетного фінансування.
До речі, якщо ви часто за кермом – економте свій час і гроші, замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на finance.ua.

Подивитися варіанти 🚧

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас