У Німеччині збираються спростити імміграцію фахівців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині збираються спростити імміграцію фахівців

Світ
1733
Влада Німеччини незабаром може ухвалити закон про імміграцію фахівців. Це дозволить, зокрема, залишитися в країні тим, чиє клопотання про притулок відхилили.
Про це повідомляють агентства Reuters і AFP.
Три федеральні міністерства ФРН – внутрішніх справ, економіки і праці – досягли згоди в питанні про законопроект про імміграцію кваліфікованих кадрів, який передбачає надання іноземцю дворічної робочої візи, якщо у нього вже як мінімум 18 місяців є робота із зайнятістю не менше ніж 35 годин на тиждень, а із заробітку робляться соціальні відрахування.
За допомогою цього документа уряд має намір надати можливість залишитися в країні іноземцям, чиє клопотання про притулок було відхилено.
Газета Süddeutsche Zeitung також повідомляє, що в майбутньому в Німеччині в принципі зможе працювати будь-яка людина, яка має трудовий договір і офіційно визнану кваліфікацію. До нововведень відноситься те, що кваліфіковані фахівці отримають право на півроку в’їжджати в країну заради пошуків роботи. Умовою для цього буде знання німецької мови і можливість утримувати себе.
Обговорення цього законопроекту в уряді ФРН намічено на 19 грудня.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас