Безпечні розрахунки карткою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безпечні розрахунки карткою

Особисті фінанси
11
Сплата товарів та послуг онлайн вже давно стало нормою повсякденного життя. Швидко, зручно, безпечно, якщо дотримуватися простих правил.
Ukrsibbank BNP Paribas Group — банк позитивних змін прагне зробити фінансове життя клієнтів успішним, безпечним і простим. Тому звертає увагу клієнтів на правила роботи з банківською картою при покупках в інтернеті, а також тактику спілкування з потенційними шахраями.
Найчастіше користувачі банківських карт стикаються з шахрайством через розголошення власних конфіденційних даних. Свої паролі та коди вони передають самі, так званим «співробітникам» банку, НБУ, МВС та іншим офіційним організаціям, забуваючи, що ніхто не має права запитувати у клієнта банку термін дії його пластикової карти, PIN-код, слово-пароль, cvv2 / сvc2 коди . Ця інформація є конфіденційною, а значить, не підлягає розголошенню.
Також, шахраї роблять підробні банківські сайти подібними до добропорядних, обладнуючи їх спливними вікнами, де вимагається подавати банківські реквізити. Крім того, обережно варто ставитися до невідомих інтернет-крамниць з привабливими низькими цінами та акціями. У такому разі читайте ти відгуки та сплачувати вже після доставки товару.
Окремий напрямок — це інвестиційні плутні, коли шахраї пропонують інвестувати а акції, облігації, криптовалюту, коштовні метали. нерухомість за кордоном, альтернативну енергетику, обіцяючи одержання надзвичайного прибутку. І це ще далеко не повний перелік шахрайських схем.
Щоб зробити Ваші оплати карткою в мережі Інтернет безпечними, ми пропонуємо вам переглянути матеріали Всеукраїнської асоціації учасників платіжних систем ЕМА, що розроблені разом з Europol, за посиланням.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас