У Запоріжжі запустили оплату паркування «повітрям» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі запустили оплату паркування «повітрям»

Особисті фінанси
40
У Запоріжжі вперше з’явилася можливість оплачувати парковку автомобіля безконтактно, використовуючи свій смартфон і Privat24. Як заявили в ПриватБанку, де розробили цей принципово новий сервіс для українських міст, оплата паркування за допомогою мобільного банкінгу безпечніше, зручніше і швидше, ніж готівкою.
«Оплата паркування «повітрям» за допомогою Privat24 триває кілька секунд, – каже керівник «Напрямку по роботі з торговельними підприємствами» ПриватБанку Євген Васильцов. – Новий сервіс стане додатковою вигодою як для місцевого бюджету, так і для власників паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки».
На старті пілотного проекту оцифровки запорізьких парковок клієнти ПриватБанку мають можливість оплатити зі смартфона парковку в районі Критого ринку (вулиці Гончаренка, Незалежної України, Сталеварів) і в районі Центрального ринку міста (вулиці Гоголя, Базарна, Моторобудівників).
Все, що потрібно для цього зробити, – відсканувати за допомогою Privat24 QR-код, розташований на паркувальному майданчику, або знайти в додатку компанію «Парковка», потім визначити геопозицію, вказати номер авто і обрати термін парковки. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведена оплата, залишається лише отримати підтвердження операції.
Зазначимо, сьогодні активними користувачами Privat24 є більше 30 тисяч запорожців. До кінця року, за прогнозами банкірів, мобільний банк буде на смартфонах понад 80 тисяч жителів міста.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас