Нацполіція виявила шахрайство на 17 млн грн при закупівлях для МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція виявила шахрайство на 17 млн грн при закупівлях для МВС

Кримінал
456
Головне слідче управління Національної поліції розслідує кримінальне провадження за фактом шахрайства при закупівлі для потреб Міністерства внутрішніх справ пневмокаркасних надувних наметів і флісових та камуфляжних костюмів на загальну суму 16 873 589 гривень.
Досудовим розслідуванням встановлено, що з листопада 2014 по травень 2015 року комітет із тендерних торгів МВС провів тендери і уклав договори на закупівлю наметів і костюмів на зазначену суму.
Контрагентами МВС за вказаними договорами були переможці тендерів ТОВ “Сильвер Строй”, ТОВ “Прайм-Торг Компані”, ТОВ “Астера Груп”, ТОВ “Оскар-Т”.
Встановлено, що підприємства переможці “Сильвер Строй”, “Прайм-Торг Компані”, “Астера Груп” – не надали в МВС необхідних податкових документів, що підтверджують факт проведення цими підприємствами господарської діяльності.
Всі зазначені підприємства зареєстровані за однією адресою.
Відповідно до КВЕД, ці підприємства не мають відношення до пошиття одягу або виробництва наметів.
Наведені факти свідчать про можливу фіктивність трьох зазначених підприємств, а тому в діях зацікавлених осіб вбачаються ознаки кримінального злочину.
З метою повного, всебічного і неупередженого досудового розслідування, а також встановлення обставин, що мають істотне значення при розслідуванні цього кримінального провадження, виникла необхідність в залученні судових експертів, які мають спеціальні знання, шляхом доручення їм проведення судово-почеркознавчої експертизи.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас