Центр Біржових Технологій: Сергій Шевчук, колишній керівник FinExpert, тепер очолить онлайн-офіс ЦБТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Центр Біржових Технологій: Сергій Шевчук, колишній керівник FinExpert, тепер очолить онлайн-офіс ЦБТ

Фондовий ринок
369
Центр Біржових Технологій: Сергій Шевчук, колишній керівник FinExpert, тепер очолить онлайн-офіс ЦБТ
Фінансовий аналітик, експерт з питань торгівлі на міжнародних фінансових ринках, Сергій Шевчук став керівником нового дистанційного офісу компанії Центр Біржових Технологій. Сергій Шевчук відомий в Україні як автор прогнозів, що виявляються вірними в 85% випадків. Один з його знакових прогнозів — точний сценарій падіння гривні, описаний ще в 2014-му році. Протягом останніх п’яти років Сергій очолював компанію FinExpert, що надає консультаційні послуги трейдерам усього світу. Свій перехід в ЦБТ Сергій коментує, як прагнення до розвитку і професійного росту. «У “Фінексперт” я встиг зробити все, що планував, — зазначає фінансист. — Само собою, просто так нічого не кинув. Виховав гідних наступників».

Сергій Шевчук, відгуки: викладач і фінансовий консультант

Професійний стаж Сергія Шевчука налічує більше 10 років. До того як стати главою FinExpert, він навчав трейдингу в школі біржової торгівлі «Фінсайтер». Там він відзначився, розробивши ефективну програму онлайн-навчання, яку під його керівництвом освоїло понад три тисячі осіб. Учні відгукувалися про нього, як про дуже компетентного викладача, який охоче ділився своїми секретами професійного трейдера. Завершивши викладацьку діяльність, Шевчук підтримував своїх випускників вже в якості консультанта діючих трейдерів.
Центр Біржових Технологій: Сергій Шевчук, колишній керівник FinExpert, тепер очолить онлайн-офіс ЦБТ
FinExpert став наступною сходинкою професійних сходів, яку подолав Сергій Шевчук. Керівник з нього вийшов відмінний. А інакше бути не може, коли любиш те, чим займаєшся, впевнений Сергій Шевчук. Відгуки його підлеглих підтверджують: він, як ніхто, може мотивувати на відмінну роботу.

Центр біржових технологій: Сергій Шевчук — ідеальний керівник для ЦБТ-онлайн

Центр Біржових Технологій: Сергій Шевчук, колишній керівник FinExpert, тепер очолить онлайн-офіс ЦБТ
Оскільки FinExpert — компанія, що працює для всього світу за допомогою мережі Інтернет, працюючи в ній, Сергій придбав великий досвід в налагодженні каналів віртуальної взаємодії з клієнтами. Саме цей досвід зацікавив Центр Біржових Технологій. Керівництво ЦБТ побачило в Сергієві Шевчуку відмінну кандидатуру на вакансію керівника нового онлайн-відділу і зробило йому пропозицію, на яке фінансист відповів згодою. У більшій компанії він побачив шляхи для свого подальшого розвитку в області фінансового консультування. Особливо цікаві йому можливості обмінятися досвідом з новими колегами — професіоналами високого класу, відібраними ЦБТ серед кращих з найкращих.
Сергій Шевчук сповнений ідей, що стосуються розвитку ЦБТ-онлайн. У перспективних планах — впровадження власних напрацювань і інноваційних технологій навчання, підвищення якості послуг ЦБТ-онлайн, серед яких такі перспективні напрямки як:
  • селфтрейдінг — інноваційний навчальний бізнес-курс, що дає готову модель високоприбуткового бізнесу з відсутністю конкуренції;
  • базовий навчальний онлайн-курс трейдингу — навчання однієї з найперспективніших професій;
  • консультації досвідчених фінансових експертів, в тому числі самого Сергія Шевчука, з питань вигідних інвестицій;
  • підключення до торгових роботів ASProfiway і FXTRobopraim, що дозволяють отримувати від 5 до 20% доходу з мінімальними ризиками.
Вже сьогодні ви можете відкрити для себе широкі можливості заробітку на фінансових ринках, звернувшись в ЦБТ-онлайн. Заходьте на сайт Центру Біржових Технологій, залишайте свої контакти і в самий найближчий час з вами зв’яжеться фінансовий консультант, щоб відповісти на всі ваші запитання.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас