До уваги клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги клієнтів

Особисті фінанси
84
Шановні Клієнти та Партнери!
Повідомляємо, що з метою приведення у відповідність до вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів» № 2210-VIII та на підставі рішення єдиного акціонера від 10 жовтня 2018 року Публічне Акціонерне Товариство «РВС Банк» змінило:
тип акціонерного товариства – з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство;
найменування Публічне Акціонерне Товариство «РВС Банк» – на Акціонерне Товариство «РВС Банк».
14 листопада 2018 року проведено державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, і зареєстровано Статут Акціонерне Товариство «РВС Банк» в новій редакції.
Враховуючи вищезазначене, Банк повідомляє, що з 15 листопада 2018 року найменування Банку:
Повне найменування Банку:
Українською мовою – Акціонерне Товариство «РВС Банк»;
Англійською мовою – Joint Stock Company «RWS Bank»;
Російською мовою – Акционерное Общество «РВС Банк».
Скорочене найменування Банку:
Українською мовою – АТ «РВС Банк»;
Англійською мовою – JSС «RWS BANK»;
Російською мовою – АО «RWS Bank.
Водночас, решта реквізитів Банку (місцезнаходження, ідентифікаційний код, номери рахунків, ідентифікатори банку в міжнародних та національних системах тощо) залишаються без змін.
Наголошуємо, що Акціонерне Товариство «РВС Банк» є правонаступником всіх прав та зобов’язань Публічного Акціонерне Товариство «РВС Банк». таким чином, усі укладені від імені Публічного Акціонерне Товариство «РВС Банк» правочини залишаються чинними, зміна найменування з ПАТ «РВС Банк» на АТ «РВС Банк» не припиняє та не змінює права та обов’язки сторін за укладеними правочинами.
Новостворені документи Банку (договори, довіреності, касові документи, внутрішні нормативні та розпорядчі документи тощо) з 15 листопада 2018 року оформлюються із використанням нового найменування Банку.
Оновлена редакція Статуту Банку розміщена на офіційному сайті Банку у відповідному розділі «Про банк» за посиланням: http://www.rwsbank.com.ua/uk/about_bank.
За матеріалами:
РВС Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас