До уваги корпоративних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги корпоративних клієнтів

Особисті фінанси
6
У зв’язку з виконанням п.5 Постанови Національного Банку України №89 від 11.09.2017 р. «Про затвердження нормативно-правових актів Національного банку України з бухгалтерського обліку», а саме забезпечення банками України перехід на здійснення операцій з використанням платіжних карток із застосуванням балансових рахунків 2600 АП “Кошти на вимогу суб’єктів господарювання”, 2650 АП “Кошти на вимогу небанківських фінансових установ” повідомляємо, що в період з 10-го по 25-те грудня 2018 року будуть змінені номери карткових рахунків для корпоративних карток клієнтів VIP-корпоративного бізнесу та МСБ.
Для виконання вищевказаних вимог Національного Банку України, АТ «ТАСКОМБАНК» всім клієнтам автоматично відкриє нові карткові рахунки із збереженням всіх умов попереднього рахунку: автоматично будуть перенесені залишки, кредитні ліміти, розрахункові ліміти по картам, послуги та сервіси, тарифні умови.
Звертаємо вашу увагу, що зміна номера карткового рахунку жодним чином не вплине на умови та режим його обслуговування. Інформацію про новий номер карткового рахунку та реквізити поповнення буде надіслано клієнтам засобами Клієнт-Банку, дану інформацію також можливо буде отримати у відділеннях Банку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас