ПриватБанк відкрив іпотеку для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відкрив іпотеку для бізнесу

Кредит&Депозит
51
ПриватБанк запустив програму іпотечного кредитування для підприємців і бізнесу, що дозволить оптимізувати витрати на оренду комерційної нерухомості та дасть можливість придбати об’єкти в кредит за фіксованою процентною ставкою на строк до 5 років.
Як повідомив керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв, умови іпотеки для бізнесу дозволяють оплачувати до 75% вартості нерухомості за рахунок кредитних ресурсів, а для оформлення кредиту банку потрібен мінімальний пакет документів.
«Оформлюючи бізнес-іпотеку, компанія або підприємець більше не залежить від зростання цін на комерційну нерухомість, а власний капітал може направити в обіг або на розширення бізнесу, – зазначив Сергій Клюєв. – Окрім того, власна нерухомість дає можливість отримання додаткового доходу від здачі в оренду».
Для підприємців і малого бізнесу ПриватБанк готовий фінансувати купівлю комерційної нерухомості на суму від півмільйона гривень (магазини, будівлі під склад або базу), а також житлової нерухомості з метою використання в комерційних цілях. Окрім того, клієнти можуть придбати в кредит і нерухомість, що перебуває у власності банку. Ознайомитися з лотами банку можна на торгових майданчиках Сетам «Сетам» і ProZorro.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас