Мінфін підвищивив рейтинг стійкості ТАСКОМБАНКУ одразу на 5 позицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін підвищивив рейтинг стійкості ТАСКОМБАНКУ одразу на 5 позицій

Особисті фінанси
20
Фінансовий портал «Мінфін» опублікував новий рейтинг стійкості банків за результатами 3-го кварталу 2018 року, в якому ТАСКОМБАНК посів 15-у позицію, піднявшись вверх одразу на 5 позицій, порівняно з результатами попереднього періоду.
Рейтинг стійкості банків порталу «Мінфін» — це щоквартальна оцінка діяльності банківських установ на основі інформації з офіційних та відкритих джерел. У рейтингу було використано дані офіційної звітності банків.
Рейтинг відображає фінансову стійкість та надійність ТАСКОМБАНКУ, а також ефективність обраної стратегії бізнесу. В процесі присвоєння рейтингів враховувались такі показники як ліквідність банку, стабільність ресурсної бази, диверсифікація та якість активів, можливість зовнішньої підтримки, лояльність вкладників, платіжна репутація банківської установи.
Нагадаємо, що в жовтні цього року ТАСКОМБАНК об’єднався з ВіЕс Банком. Внаслідок реорганізації ТАСКОМБАНК покращив фінансові показники та укріпив свої позиції на ринку. Так, у результаті приєднання регулятивний капітал ТАСКОМБАНКУ виріс на 46% (до 2,1 млрд грн.), основний капітал збільшився на 68% (до 1,25 млрд грн.), кредитний портфель перевищив 13,8 млрд грн. Регіональна мережа об’єднаного банку зросла на третину.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас