До відома Позичальників АТ «АКБ «Конкорд» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До відома Позичальників АТ «АКБ «Конкорд»

Особисті фінанси
24
У відповідності до вимог Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо створення та ведення Кредитного реєстру Національного банку України та вдосконалення процесів управління кредитними ризиками банків» від 06.02.2018 р. № 2277-VIII, повідомляємо всіх Позичальників АТ «АКБ «КОНКОРД» (далі-Банк), що Банк передає інформацію до Кредитного реєстру Національного банку України про кредитні операції Позичальників Банку.
Банк подає до Кредитного реєстру Національного банку України інформацію про здійснені ним щодо Позичальників кредитні операції, якщо сума заборгованості (за основною сумою та відсотками) за такими кредитними операціями дорівнює або перевищує 100 розмірів мінімальних заробітних плат (або еквівалент цієї суми в іноземній валюті за офіційним курсом Національного банку України, встановленим на перший робочий день місяця, наступного за звітним).
Вимоги до інформації, яку Банк передає до Кредитного реєстру Національного банку України, визначені статтею 67-1 Закону України «Про банки і банківську діяльність» від 07.12.2000 р. № 2121-III
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас