СГ "ТАС" посіла перше місце за кількістю врегульованих справ з ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" посіла перше місце за кількістю врегульованих справ з ОСЦПВ

Особисті фінанси
16
Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІІІ квартал.
Отже, згідно з оприлюдненим звітом МТСБУ, Страхова група «ТАС» очолила рейтинг страховиків за обсягом продажів: протягом липня – вересня компанією було залучено 132,8 млн грн платежів за полісами «автоцивілки», що є найвищим показником на ринку ОСЦПВ.
Крім того, СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку за кількістю врегульованих справ та обсягом здійснених виплат – за вказаний період компанією було відшкодовано потерпілим близько 46 млн грн та врегульовано 2821 страхову подію.
За даними МТСБУ, загалом українськими страховиками за три місяці було врегульовано 27 644 страхові випадки, а сукупний обсяг виплачених відшкодувань перевищив 491 млн грн. При цьому середній розмір відшкодування за однією справою з «автоцивілки» в ІІІ кварталі складав майже 17,8 тис грн. Середній строк врегулювання в цілому по ринку, за статистикою бюро, склав 105 днів.
Страхова група «ТАС» увійшла до «трійки» безперечних лідерів ринку за показником швидкості врегулювання. Так, згідно з даними МТСБУ, 78,4% страхових випадків компанія врегульовує в термін до 90 днів з дати ДТП. При цьому середній термін врегулювання за «автоцивілкою» в компанії складає 60 днів.
Додамо, що протягом липня – вересня поточного року вітчизняними страховиками сумарно було оформлено 1 953 643 поліси ОСЦПВ, з яких 236,6 тис. полісів СГ «ТАС». Загальний обсяг надходжень за полісами «автоцивілки» в цілому по ринку склав 1,14 млрд грн. Середній по ринку страховий платіж склав 583 грн, в СГ «ТАС» – 561 грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас