Через недбалість робітників Subaru відкликає 100 тис. авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через недбалість робітників Subaru відкликає 100 тис. авто

Технології&Авто
917
Subaru відкликає в Японії близько 100 000 автомобілів через можливу проблему з гальмівною системою. Такі новини обрушили вартість акцій автовиробника до чотирирічного мінімуму.
Всього під сервісну кампанію потрапило дев’ять моделей Subaru, в тому числі і популярна Impreza. Всі вони були випущені в Країні Сонця, Що Сходить, зовсім недавно – з січня по жовтень 2018 року. Виявляється, відкликані автомобілі не пройшли належним чином стандартну заключну перевірку деяких компонентів, в тому числі і гальм. Чому? Subaru каже, що вся справа в недбалості робітників. Але ж японські робітники мають репутацію мало не найкращих у світі.
Витрати на цю сервісну кампанію досягнуть 57 млн. доларів. Компанія Subaru прогнозує, що її операційний прибуток в поточному фінансовому році, який закінчиться в березні 2019 року, складе не 300 млрд єн, як очікувалося раніше, а тільки 220 млрд єн. Головна причина полягає в масовому відкликанні автомобілів і в зниженні продажів в третьому кварталі на 6% (через поганий попит в США).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас