Витрати на догляд за дитиною в США наближаються до $10 тис. на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Витрати на догляд за дитиною в США наближаються до $10 тис. на рік

Світ
510
Середні витрати на догляд за дитиною в США становлять в середньому $9-9, 6 тис. на рік, збільшившись за рік на 7,5%, свідчать дані фонду дитячої охорони здоров’я Child Care Aware.
Цього року подружжю із середнім доходом ($87,757 тис. на рік) буде потрібно виділити 10,6% сімейного бюджету на догляд за дітьми в порівнянні з 10,2% в минулому році. Для самотніх батьків частка витрат на дітей у їх загальному обсязі сягає 37%, хоча за рекомендацією міністерства охорони здоров’я і соціальних служб США, витрати на догляд за дитиною не повинні перевищувати 7% сімейних доходів.
Наголошується, що у всіх штатах догляд за дитиною коштує майже вдвічі більше від року навчання в державному вузі.
“Незалежно від того, як ви ставитеся до статистики, догляд за дітьми не по кишені для сімей по всій країні”, – наголошується в повідомленні фонду.
Уряд вживає певних заходів для допомоги населенню. Зокрема, у держбюджеті США на цей рік виділено $5,8 млрд на допомогу малозабезпеченим сім’ям у догляді за дітьми, що на $1 млрд більше, ніж минулого року.
За словами старшого керівника відділу досліджень Child Care Aware Діонни Доббінс, “це крок у правильному напрямку”, однак для вирішення проблеми доведеться докласти чимало зусиль, у тому числі на федеральному рівні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас