Samsung вкладе в розвиток ШІ-платформ понад $20 млрд до 2020 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung вкладе в розвиток ШІ-платформ понад $20 млрд до 2020 року

Фондовий ринок
180
Компанія Samsung Electronics в рамках конференції для розробників SDC 2018 розповіла про плани з розвитку технологій і платформ штучного інтелекту (ШІ).
Південнокорейський гігант веде активні дослідження в сфері «електронного розуму». Компанія створює спеціалізовані Центри штучного інтелекту по всьому світу.
Повідомляється, що до 2020 року Samsung виділить на дослідження і розробки в галузі штучного інтелекту значну суму – 22 млрд доларів США.
До 2020 року південнокорейська компанія розраховує довести число співробітників, що працюють в ШІ-сфері, до однієї тисячі осіб.
«Сьогодні нам необхідно сконцентруватися на створенні нових цінностей, які зроблять життя людей простішим і комфортнішим, використовуючи для цього можливості штучного інтелекту в продуктах і сервісах Samsung», – говорить компанія.
Для створення користувальницької екосистеми наступного покоління Samsung планує побудувати легко масштабовану платформу ШІ, яка буде надавати глибоке розуміння клієнтських переваг і поведінкових характеристик. Завдяки цьому технологія штучного інтелекту стане ще більш актуальною і корисною.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас