"Аваль" відкрив чергове — Південне — відділення у м. Миколаєві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" відкрив чергове — Південне — відділення у м. Миколаєві

Фондовий ринок
302
Урочисте відкриття Південного відділення Миколаївської обласної дирекції банку «Аваль» відбулося 22 грудня п.р., повідомляє прес-служба банку з посиланням на Миколаївську ОД.
Церемонію урочистого відкриття у присутності клієнтів банку та представників ЗМІ провели директор Миколаївської обласної дирекції банку «Аваль» С.Прудкий і перший заступник міського голови В.Бушин.
За інформацією дирекції, Південне відділення Миколаївської обласної дирекції банку «Аваль» розташовано у приміщенні Міжміського автовокзалу (пр. Жовтневий, 21) та оформлено за вищими європейськими стандартами. «Намагаючись бути для своїх клієнтів надійним партнером, готовим освоювати нові методи розрахунків, пропонувати нові види послуг, банк «Аваль» докладає максимум зусиль для задоволення потреби жителів району у фінансових послугах», — відзначили в дирекції.
Нове відділення дирекції представляє весь спектр банківських послуг на європейському рівні — від розрахунково-касового обслуговування до кредитування фізичних і юридичних осіб, а також здійснює грошові перекази у системах Western Union та «Аваль-Експрес», роботу з пластиковими картами, обмін валют і продаж банківських металів.
Для зручності клієнтів банку відділення буде працювати без вихідних — з 9.00 до 18.00 (перерва з 13.00 до 14.00).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас