Чисті активи банку "Аваль" перевищили 9 млрд. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чисті активи банку "Аваль" перевищили 9 млрд. грн.

Фондовий ринок
312
Чисті активи банку «Аваль» перевищили 9 млрд. грн., повідомляє прес-служба банку з посиланням на фінансовий департамент банку «Аваль» .
За інформацією департаменту, за 11 місяців п.р. чисті активи банку збільшилися на 3 млрд. грн. і станом на 1 грудня п.р. склали 9,046 млрд. грн. Відповідно, темп приросту чистих активів банку «Аваль» перевищив 51 проц. проти 50 проц. у всій банківській системі.
Як відзначили у фінансовому департаменті, найбільшими темпами у структурі активів ріс клієнтський кредитний портфель, абсолютний приріст якого з початку року склав 2,3 млрд. грн., до 6,6 млрд. грн.
Основним джерелом фінансування активних операцій, за інформацією департаменту, були кошти населення, загальний обсяг яких зріс з 1 січня п.р. на 1,6 млрд. грн. і перевищив 3,9 млрд. грн.
Також, як підкреслили у фінансовому департаменті, за нинішній рік значно зріс статутний капітал банку — на 300 млн. грн. до 800 млн. грн., у результаті чого банк «Аваль» зайняв перше місце за обсягом статутного капіталу серед українських банків, обігнавши попереднього лідера — Промінвестбанк.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас