Серія монет з вітражами світу вже у Радабанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Серія монет з вітражами світу вже у Радабанк

Особисті фінанси
49
Радабанк радий представити своїм клієнтам неповторну серію срібних монет з вітражами світу! Колекція з 9 унікальних срібних монет підкреслює красу вітражів відомих соборів світу, серед яких Собор Святого Віта в Празі, велична Церква Святого Стефана у Відні, відомий Собор Паризької Богоматері, Базиліка Святого Штефана в Будапешті та ще 5 дивовижних витворів людства.
Собор Святого Віта – шедевр готичної архітектури та символ Праги, будівництво якого почалося в далекому 1344 році, є однією з найбільш відомих пам`яток та резиденцією для архієпископа Празького. Його величність та неймовірна краса служать своєрідною візитною карткою міста та радують мільйони туристів, які щороку поспішають на власні очі побачити витвір непередаваної краси, приклад архітектурної споруди з оздобленням у різних стилях мистецтва – від готики до неоготики, від рококо і ренесансу – до бароко.
У центрі ромбовидної срібної монети із зображенням величного собору розташована дивовижа вітражна вставка, під якою на реверсі розташований відомий астрономічний годинник – Празькі куранти, або орлой – середньовічний годинник, встановлений на південній стіні башти Староміської площі в Празі.
Дізнатися вартість та ознайомитися з повною колекцією монет із вставками вітражів можна на нашому сайті або зв’язатись с контакт-центром по телефону 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас