Зміни Умов банківського обслуговування для юридичних осіб і фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни Умов банківського обслуговування для юридичних осіб і фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності

Особисті фінанси
54
Шановні клієнти!
Повідомляємо Вас про те, що з 15.11.2018 р. вступає в дію нова редакція Умов банківського обслуговування для юридичних осіб і фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності в АТ “Сбербанк”.
Основні зміни УБО :
Розділ I Загальні Положення
Підрозділ 1 Терміни, визначення і скорочення :
Додані визначення: “Базова ставка по вкладу до запитання для юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців” і внесено зміни у визначення “Фінансова операція”.
Підрозділ 4. Загальні права і обов’язки Сторін :
п.4.1.5 – 4.1.12 внесені уточнення відносно прав Банку вимагати від Клієнта документи для проведення ідентифікації і верифікації, відмовити в здійсненні платежів, встановленні (підтриманні) ділових відносинв, розірванні договорів, закритті Рахунків і інші права, передбачені Законодавством у сфері запобігання і протидії легалізації(відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванню тероризму і фінансуванню поширення зброї масового знищення.
п.4.3.6-4.3.10 – внесені уточнення відносно обов’язку Банку відмовити(зупинити) здійснення фінансових операцій, у встановленні ділових відносин, обслуговуванні, передбачені Законодавством у сфері запобігання і протидії легалізації(відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, фінансуванню тероризму і фінансуванню поширення зброї масового знищення.
Розділ II Послуги Банку
Підрозділ 1 Порядок відкриття, обслуговування і закриття Поточних рахунків в національній і іноземній валютах:
п.1.3.2.3. додані реквізити Заявок на купівлю/продаж/конверсію іноземної валюти і банківських металів згідно Додатків 1.5-1.7. до УБО;
п.1.7.8. доданий порядок закриття Рахунків Клієнта при розірванні ділових відносин за ініціативою Банку.
Підрозділ 4. Порядок відкриття Вкладних/Депозитних Рахунків і розміщення вкладів в національній, іноземній валютах і банківських металах:
п.4.2.12.3 – внесені уточнення відносно права Банку на зміну процентних ставок в т.ч. Базової ставки по вкладу до запитання для юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців;
п.4.3.7.4 – 4.3.7.7.- додані пункти, що регламентують умови повернення Вкладу при достроковому розірванні Договору банківського вкладу.
УБО доповнені додатками:
- Додаток 1.5 – Заявка на купівлю валюти і банківських металів в АТ “Сбербанк”;
- Додаток 1.6 – Заявка на продаж валюти і банківських металів в АТ “Сбербанк”;
- Додаток 1.7 – Заявка на конверсію валюти і банківських металів в АТ “Сбербанк”.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас