Які нові авто можуть з'явитися в Україні до кінця 2018 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які нові авто можуть з'явитися в Україні до кінця 2018 року

Технології&Авто
1714
Менше двох місяців залишилося до кінця 2018 року. Але це не означає, що в Україні цього року вже не з’являться автомобільні новинки.
Skoda Fabia
В Україні нещодавно почалися продажі оновленої Skoda Fabia. Малолітражний чеський бестселер отримав деякі зміни в дизайні кузова (рестайлінгові фари і нова решітка радіатора) і в салоні.
Chery Tiggo 4
Офіційна прем’єра нового кросовера Chery Tiggo 4, у якого дорожній просвіт становить 171 мм, відбулася буквально кілька днів тому.
Toyota Proace
Минулого тижня в Україні представили новий мінівен Toyota Proace. Раніше цієї моделі в нашій країні офіційно не було. Його головним конкурентом повинен стати VW Transporter\Multivan.
Jeep Wrangler
Минулого місяця в Україні почалися продажі позашляховика Jeep Wrangler нового покоління. У нього під капотом розмістився 2,0 л бензиновий двигун потужністю 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 8-ступінчастим “автоматом” ZF. Позашляховик зберіг свій класичний дизайн, але отримав сучасні технології.
BMW X5
Уже в найближчі дні в Україні пройде презентація BMW X5 нового покоління. Цей люксовий кросовер отримав величезну кількість сучасних технологій. Ви будете вражені високим рівнем комфорту в салоні. Уже в базовій комплектації кросовер має дуже потужний двигун.
Rolls-Royce Cullinan
До кінця поточного року в Україні з’явиться розкішний позашляховик Rolls-Royce Cullinan. Його довжина перевищує 5 метрів. Під капотом знаходиться 6,75 л двигун потужністю 571 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Привід – повний.
Kia Ceed
Скоро в нашій країні почнуться продажі Kia Ceed нового покоління. Автомобіль отримав досить помітні зміни в дизайні кузова і в салоні. Салон оброблений якіснішими матеріалами.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Вибрати картку для водія

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас