Партнер Ощадбанку переміг у престижному конкурсі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Партнер Ощадбанку переміг у престижному конкурсі

Фондовий ринок
609
Як повідомив перший заступник голови правління ВАТ “Ощадбанк” Андрій Пишний, керівництво банку задоволене підсумками восьмого всеукраїнського конкурсу розробників програмного забезпечення "Soft Regatta 2003", які були оприлюднені 18 грудня у виставковому центрі «ЕкспоПлаза» (Київ).
"Soft Regatta 2003" – дуже престижний конкурс, на якому щорічно збираються найвідоміші виробники програмних продуктів. У цьому році партнер Ощадбанку в галузі інформаційних технологій - група компаній «Комп’ютерінтерсервіс», що понад 10 років є одним з лідерів на українському ринку банківської автоматизації, подала на розгляд компетентного жюрі свій програмний комплекс АБС «СКАРБ». Саме його і було визнано переможцем конкурсу. У присутності представників ЗМІ, організаторів та учасників конкурсу генеральному директору “Комп’ютерінтерсевіс» Григорію Шевченку урочисто вручено Диплом за перемогу в конкурсі "Soft Regatta 2003".
Співпраця між “Комп’ютерінтерсервісом» та Державним ощадним банком України, який є головним замовником його програмних продуктів, сприяє більш ефективному впровадженню в банку сучасних інформаційних технологій з метою оптимального розвитку та удосконалення банківського бізнесу. Зокрема, програмне забезпечення автоматизованої банківської системи „Скарб”, що експлуатується в установах банку і включає понад 30 підсистем, дає змогу автоматизувати практично всі ділянки банківської діяльності. Серед цих продуктів у першу чергу слід відзначити програмне забезпечення автоматизації банківського виробництва, а саме підсистему фінансового обліку та системного сервісу Back Office АБС „Скарб”, підсистему „Регіональний розрахунковий центр”, підсистему „Клієнт-Банк”, підсистему „Комунальні та інші платежі населення”, підсистему АСВО „Вклади”, підсистему „Валютний обмінний пункт” та інші.
Андрій Пишний також повідомив, що на сьогодні нову, шосту версію АБС „Скарб” успішно введено у промислову експлуатацію у 18 регіональних управліннях ВАТ „Ощадбанк”. З метою уніфікації програмного забезпечення по системі банку протягом першого півріччя 2004 року передбачається перехід усіх регіональних управлінь на роботу з АБС „Скарб”. Підсистему АСВО „Вклади” шостої версії впроваджено у 433 установах банку. А понад 400 балансових відділень банку успішно експлуатують програмний комплекс „Комунальні та інші платежі населення”. У 58 містах України працює програмне забезпечення підсистеми „Інформаційний центр комунальних платежів”, за допомогою якого здійснюється обмін даними про абонентів між комунальними службами та банками, що приймають комунальні платежі від населення. Впровадження в Ощадбанку найсучасніших інформаційних технологій, на думку пана Пишного, має на меті істотне підвищення рівня управління бізнес-процесами банку, ефективності роботи його підрозділів, якості послуг, що надаються клієнтам.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас