Прес-служба банка інформує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-служба банка інформує

Нерухомість
31
Мешканці ж/м “ПАТРІОТИКА” останнім часом відчули проблеми з віяловими відключеннями світла в мікрорайоні. Хочемо заспокоїти: ситуація повністю контрольована. Вже проведено відповідні переговори з ПАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» і знайдено вихід із ситуації для безперебійного постачання електроенергії.
Але це лише тимчасовий вихід із ситуації. В найближчому майбутньому такі проблеми можуть лише посилюватися, оскільки існуючі мережі та ресурси обмежені і мають відповідний ліміт, який майже вичерпано.
Останніми роками масиви Осокорки та Позняки активно забудовуються. Для їх нормального функціонування виникає потреба в спорудженні нових об’єктів, що забезпечуватимуть ці території теплом, світлом та водопостачанням.
Логічно, що для повноцінного функціонування та забезпечення життєво важливими ресурсами, потрібні додаткові потужності. Без нових об’єктів, що генеруватимуть ці блага цивілізації, великі житлові масиви можуть залишитися без світла, тепла й води.
Для безперебійного забезпечення електроенергією житлових масивів на Осокорках та на вимогу ПАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» розпочато спорудження нової електропідстанції, що розташована за вул. Колекторною.
На жаль, через блокування та постійні перешкоджання будівництву, всі роботи зі спорудження нового об’єкту електропостачання призупинено. Внаслідок протиправних дій активістів мешканці мікрорайону і забудовник стали заручниками ситуації, коли тисячі сімей можуть залишитися без світла.
Нова електропідстанція є критично необхідним об’єктом, який дасть можливість безперебійно і в необхідній кількості забезпечувати масив електроенергією. Але, враховуючи протистояння щодо спорудження електропідстанції, не можна гарантувати в подальшому безперебійного тепло- та електропостачання. Тому всім, хто бере участь у блокуванні будівництва, необхідно розуміти свою міру відповідальності, за те, до яких наслідків можуть призвести їхні дії.
Запевняємо, що банк, як управитель фонду фінансування будівництва, разом з забудовником стежитиме за ситуацією і робитиме все можливе для будівництва та введення в експлуатацію нової електропідстанції та виконає свої зобов’язання, з метою не допущення соціальної катастрофи.
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас