ТАСКОМБАНК — один з лідерів на ринку обслуговування МСБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАСКОМБАНК — один з лідерів на ринку обслуговування МСБ

Особисті фінанси
16
АТ «ТАСКОМБАНК» посів друге місце в номінації «Сервіс» рейтингу «Кращий банк для МСБ», що був опублікований журналом «Бізнес».
Редакція журналу «Бізнес» провела дослідження ринку фінансування та обслуговування сегмента МСБ, визначивши лідерів у чотирьох номінаціях. ТАСКОМБАНК, на базі якого створено перший в Україні онлайн-банк для малого та середнього бізнесу «ТАС24 Бізнес», визнано експертами одним з кращих у номінації «Сервіс».
«У конкурентній боротьбі на ринку МСБ можна вигравати не лише за рахунок готовністю банку видати великий кредит та рівнем процентної ставки, а також за рахунок простоти обслуговування. Оскільки представники малого бізнесу не можуть дозволити собі витрачати багато часу на банк. Тому наше основне завдання – усе складне, що притаманно обслуговуванню бізнесу, зробити простим як у «роздробі». За рік роботи ми створили те, що більшість банків не змогли створити за 10 років – побудували технологічну платформу «ТАС24 Бізнес» для ефективного обслуговування мікро-, малого та середнього бізнесу. Висока оцінка клієнтів та, як результат друге місце в рейтингу після ПриватБанку, тільки додає нам упевненості, що ми на правильному шляху, й ми не плануємо на цьому зупинятися», — прокоментував результати рейтингу Олександр Ніколенко.
До уваги бралися такі показники банківських установ, як портфель кредитів МСБ та його динаміка за 6 місяців 2018 року, кількість клієнтів МСБ, частка обсягу кредитування МСБ у загальному обсязі виданих бізнесу кредитів. Також такі фактори як наявність у банку окремого підрозділу з розвитку напрямку МСБ, наявність спеціальних пропозицій та сервісів для підприємців, цінова політика банків на ринку МСБ тощо. Але, за словами редакції, у процесі визначення переможців останнє слово було за аудиторією «Бізнеса». А вона якраз і складається з підприємців, фінансистів, експертів, менеджменту малого та середнього бізнесу. Іншими словами, переможці визначалися діловою спільнотою країни.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас