Відтепер клієнти ТАС24 Бізнес можуть створити сайт для свого бізнесу за ціною домену та хостингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтепер клієнти ТАС24 Бізнес можуть створити сайт для свого бізнесу за ціною домену та хостингу

Особисті фінанси
17
ТАС24 Бізнес став партнером Програми підтримки малого та середнього бізнесу в рамках ініціативи Digital Business Ukraine від Weblium та TemplateMonster.
Починаючи з вересня 2018 року, клієнти ТАС24 Бізнес зможуть отримати сайт для свого бізнесу, створений професійною студією Weblium безкоштовно, за умови оформлення річної підписки.
Мета ініціативи – допомогти підприємцям створити власне онлайн-представництво легко та без зайвих витрат протягом 5 днів. Це дозволить бізнесу розвиватись швидше, отримувати замовлення онлайн та спілкуватись з клієнтами у зручному для них форматі.
“Окрім якісних банківських послуг ми прагнемо надати нашим клієнтам додаткові інструменти для розвитку бізнесу. Саме тому ми охоче стали партнерами програми Digital Business Ukraine,” — коментує Олександр Ніколенко, керівник проекту ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК.
В онлайн-банкінгу кожен клієнт має доступ до Бізнес-каталогу, партнерської платформи, де представлені сучасні сервіси для підприємництва – облікові системи, IP-телефонія, еквайринг, хмарні каси тощо. Бізнес-каталог збирає актуальні рішення та корисні утиліти для оптимізації робочих процесів.
Так, користувачі ТАС24 Бізнес у розділі Бізнес-каталог можуть подати заявку на створення сайту та отримають:
Професійну консультацію експерта зі створення сайту (безкоштовно). Експерт Weblium під час консультації допоможе визначити, який саме сайт потрібен компанії для досягнення бізнес-цілей.
Готовий сайт (безкоштовно). Професійні дизайнери створять унікальний сайт відповідно до потреб клієнта. Кожен сайт буде створено на основі аналізу конкретної галузі бізнесу та найбільш успішних компаній на ринку.
Після завершення роботи над сайтом клієнти отримають доступ до інтуїтивної візуальної панелі користувача, звідки можна буде редагувати сайт самостійно. Сайт буде завантажуватися за лічені секунди та автоматично адаптуватися до будь-якого пристрою та екрану.
Річну підписку на Weblium (3300 грн/рік). До підписки входить розміщення сайту на хмарному хостингу Google Cloud, доменне ім’я у зонах com.ua, .com, .org, .net або інших, SSL-сертифікат для безпечного з’єднання та цілодобова технічна підтримка. Підписка на Weblium дозволить бути впевненим у тому, що сайт компанії завжди залишатиметься онлайн.
“Компанії TemplateMonster та Weblium ось уже кілька років активно підтримують розвиток підприємництва в Україні та всьому світі. Ми раді, що до нашої ініціативи сьогодні приєднався і ТАСКОМБАНК. Я впевнений, що сучасні технології допоможуть клієнтам банку розвивати свій бізнес та залучати нових клієнтів” — коментує засновник Weblium та TemplateMonster, Давид Браун.
Про ТАС24 Бізнес
ТАС24 Бізнес — сучасний онлайн-банкінг для українських підприємців з повним та швидким дистанційним обслуговуванням. Банкінг забезпечує доступ до рахунків та фінансових операцій 24/7 без черг у відділеннях і паперової тяганини, працює на ПК і смартфонах, у всіх популярних браузерах та операційних системах з будь-якої точки світу. Більше про компанію: https://24b.tascombank.ua/
Про Digital Business Ukraine
Digital Business Ukraine — ініціатива, яка допомагає українським підприємцям створити конкурентоспроможні бізнеси шляхом впровадження технологій у 5 основних сфер: менеджмент, маркетинг, продажі, фінанси та освіту. Для здійснення ініціативи об’єдналися три сектори економіки — держава, суспільство та бізнес. Більше про ініціативу: digitalbusinessua.weblium.site.
Про Weblium
Weblium — це платформа для створення сайтів 2-в-1, яка об’єднує експертизу веб-студії та технологічність сучасного конструктора сайтів. Місія компанії полягає у розвитку бізнесів за допомогою створення сучасного представництва в інтернеті за доступною ціною. Проект заснований компанією TemplateMonster та увібрав в себе найкращий 16-річний досвід створення сайтів на світовому ринку. Більше про компанію: weblium.com
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас