Все для е-commerce: на 50% знижено вартість доставки посилок і дрібних пакетів в Узбекистан — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все для е-commerce: на 50% знижено вартість доставки посилок і дрібних пакетів в Узбекистан

Особисті фінанси
154
“Укрпошта” домовилася з оператором національної поштової мережі Узбекистану АТ “Узбекистон почтасі” про спеціальний тариф на пересилання відправлень, повідомляється на сайті української поштової компанії в понеділок.
У повідомленні зазначили, що з 1 листопада для підприємців в рамках підписаного договору вартість доставки в Узбекистан посилки або дрібного пакета консигнації знижено на 50% за умови укладення договору між юридичною особою і “Укрпоштою”.
“Наразі це досить перспективний ринок е-commerce, який за останній рік зріс на 15%. Тут високий безмитний ліміт товарів, що ввозяться в поштових відправленнях – $100”, – цитується в повідомленні перший заступник генерального директора “Укрпошти” Олександр Перцовський.
Крім Узбекистану, спеціальні тарифи на доставку e-commerce-відправлень також діють для відправлень в Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Білорусь, Литву і Латвію.
Як повідомлялося, в жовтні “Укрпошта” домовилася про бізнес-тарифи з оператором білоруської національної поштової мережі “Белпочта”.

Довідка Finance.ua:

  • “Укрпошта” в 2017 році отримала 203 млн грн збитку в порівнянні з 2016 роком, але збільшила чистий дохід на 19,57% – до 5,5 млрд грн.
  • “Укрпошта” надає близько 50 видів послуг в 10,6 тис. відділеннях по всій країні, ще близько 1,2 тис. розташовано на території, що не контролюється Україною.
  • Входить до сфери управління Міністерства інфраструктури.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас