Таскомбанк став банком-еквайром сервісу безготівкових платежів «Нова пошта» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк став банком-еквайром сервісу безготівкових платежів «Нова пошта»

Особисті фінанси
10
«Нова пошта» розширила платіжний функціонал сайту й мобільного додатку, надавши клієнтам можливість оплачувати товари й послуги доставки за допомогою цифрових гаманців Masterpass. Банком-еквайром послуги став АТ «ТАСКОМБАНК».
Швидкі та прості розрахунки стали можливими завдяки інтеграції платформи цифрових гаманців Masterpass від Mastercard у мобільний додаток «Нова Пошта» (Android, iOS) і на сайт (сторінка «Трекінг»). Якщо оплачений онлайн товар покупцю не підходить, оператор у відділенні легко ініціює повернення коштів на картку клієнта. Термін зарахування коштів залежить від правил банку, який випустив картку. Для оплати онлайн зараз доступні всі послуги «Нова Пошта»: доставка, грошовий переказ (оплата за товар), а також контроль оплати.
«Кількість активних користувачів мобільного додатку «Нова Пошта» збільшилась у двічі за останній рік, і ми постійно допрацьовуємо функціонал, щоб задовольнити зростаючі потреби клієнтів, — говорить Ірина Холод, директор з маркетингу «Нова Пошта». — Цього року ми сконцентруватися на онлайн-оплатах, які реалізували разом з нашими партнерами Masterсard і ТАСКОМБАНК».
«Сьогодні ми бачимо тенденцію зростання популярності безготівкових платежів, зокрема, оплат без фізичної присутності картки. Так, за даними дослідження Mastercard, понад 70% онлайн-користувачів готові використовувати смартфон для розрахунків. ТАСКОМБАНК одним з перших надав своїм клієнтам доступ до технології цифрових гаманців Masterpass ві Mastercard, яка надала новий поштовх розвитку безготівкових платежів у нашій країні. Ми впевнені, що безпека та надійність здійснення електронних платежів є одним з найважливіших факторів як для власників платіжних карток, так і для торговців. З моменту виходу технології Masterpass на український ринок ТАСКОМБАНК реалізував уже більше десятка проектів у якості банку-еквайру, гарантуючи покупцям максимальну безпеку платежів та комфорт при розрахунках», — підкреслив заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ Валерій Даниленко.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас