Відтепер 19! Справді «Прибутковий» депозит у ТАСКОМБАНКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відтепер 19! Справді «Прибутковий» депозит у ТАСКОМБАНКУ

Особисті фінанси
2
Шукаєте вигідний депозит? Так, щоб і відсоток високий, і доступ до коштів був? «Прибутковий» депозит у ТАСКОМБАНКУ відтепер до 19% річних у гривні!
У вересні ТАСКОМБАНК запровадив нові умови за депозитом «Прибутковий». Тепер дохідність вкладу підвищується кожні три місяці. Отже, чим довше ви з нами, тим більший ваш відсоток — максимальна ставка за депозитом сягає 19 % річних у гривні.
За новими умовами депозиту ми також пропонуємо більш гнучкі умови дострокового зняття коштів. У разі необхідності кошти можна зняти вже через три місяці після розміщення або кожні наступні три місяці.
«Щоб створювати нові можливості й перспективи для фінансового зростання клієнтів, ми завжди намагаємось іти на крок попереду ринку. Нині прогресивна ставка стає новим трендом на ринку депозитів приватних осіб. Перш за все тому, що забезпечує високу прибутковість (за депозитом «Прибутковий» отримуєте до 19 % річних у гривні). З іншого боку, лояльні умови повернення коштів (кожні три місяці), додають впевненості тим, хто раніше був не готовий розміщувати довгострокові депозити», — підкреслив Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК».
Детальніше щодо умов депозиту «Прибутковий» можна дізнатися тут або за телефоном контактного центру АТ «ТАСКОМБАНК»: 0800 503 580.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас