Таскомбанк отримав нагороди за розвиток та просування технології Masterpass, а також підтримку і розвиток фестивальних cashless-концепцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк отримав нагороди за розвиток та просування технології Masterpass, а також підтримку і розвиток фестивальних cashless-концепцій

Особисті фінанси
3
На початку жовтня Mastercard вже традиційно зібрав партнерів та друзів на Mastercard Day. На зустрічі, яка відбулася в Києві, ТАСКОМБАНК отримав одразу кілька нагород в номінаціях Вank 2018: Masterpass Acceptance Exellence за розвиток технології Masterpass, а також Cashless Fest Concept Support: OIFF, Kurazh Bazar, Brave! Factory за підтримку й розвиток фестивальних cashless-концепцій.
«Ми прагнемо зробити ринок цифрових платежів простим та зручним, тому розвиток електронної комерції як і раніше залишається одним із пріоритетних напрямків у ТАСКОМБАНКУ. Сьогодні наші клієнти одні з перших отримують можливість користуватися перевагами найсучасніших платіжних онлайн-сервісів та безпечно здійснювати онлайн оплати в один клік на сайтах і мобільних додатках тисяч торговців в Україні», — підкреслив Валерій Даниленко, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.
За словами Валерія Даниленко, це не перша нагорода ТАСКОМБАНКУ в сфері розвитку електронної комерції. Так , у 2017 році Банк також був відзначений MasterCard за розвиток сервісу електронних гаманців MasterPass.
Нагадаємо, що минулого року ТАСКОМБАНК став першим в Україні банком, клієнти якого отримали автоматичний доступ до власних цифрових гаманців на платформі MasterPass. Нині банк залишається серед лідерів ринку електронної комерції.
«У цьому році ми також продовжили здійснювати активні кроки для розвитку українського cashless та безконтактних платежів, використовуючи інноваційні рішення й процесінг Taslink. Цього літа ТАСКОМБАНК у партнерстві з Mastercard вперше організував cashless-зони на Одеському міжнародному кінофестивалі, став банком-еквайєром фестивалю Brave! Factory та Kurazh Bazar. Все пройшло успішно і ми не плануємо зупинятися на досягнутому», — підсумував Валерій Даниленко.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас