Таскомбанку – 29: ми ще молоді, але вже дуже досвідчені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанку – 29: ми ще молоді, але вже дуже досвідчені

Особисті фінанси
12
31 жовтня 2018 ТАСКОМБАНКУ виповнюється 29 років. Сьогодні ми хочемо привітати всіх наших клієнтів і співробітників зі святом та разом пригадати, як багато ми зробили визначних, драйвових, інноваційних та корисних проектів не лише для клієнтів Банку, але і для країни.
Ми здійснили найбільш визначну консолідацію банківських установ на фінансовому ринку України в 2018
У грудні 2017 Група «ТАС» оголосила про закриття угоди з придбання Групою «ТАС» ПАТ «ВіЕс Банк» (Україна) у міжнародної групи Сбербанк Європа (Sberbank Europe AG), а вже у жовтні 2018 завершився процес приєднання ВіЕс Банку до ТАСКОМБАНКУ. Внаслідок реорганізації ТАСКОМБАНК значно посилив свої позиції на ринку. Так, в результаті приєднання регулятивний капітал ТАСКОМБАНКУ зріс на 46% (до 2,1 млрд. грн.), кредитний портфель перевищив 13,8 мільярда гривень. За нашими прогнозами внаслідок об’єднання ТАСКОМБАНК посилить свої позиції в топ-20 провідних українських банків та підніметься як мінімум на одну позицію.
В результаті приєднання ВіЕс Банку у ТАСКОМБАНКУ з’явилось більш ніж 27 тисяч нових клієнтів — як юридичних, так і фізичних осіб. Ми повністю зберегли мережу регіональних відділень ВіЕс Банку і з вересня 2018 у всіх відділеннях ВіЕс банку запрацювали відділення ТАСКОМБАНКУ. Завдяки інтеграції загальна мережа ТАСКОМБАНКУ зросла на третину і сьогодні складається із 109 відділень у 44 містах України. Найбільш значне посилення присутності відбулося у західному регіоні країни.
Наші успіхи визнані ринком і ми регулярно займаємо лідируючі позиції у незалежних рейтингах
ТАСКОМБАНК став переможцем у номінації «Експансія року» за ефективну реалізацію стратегії зростання і проведення кількох великих для банківського ринку угод з придбання нових активів за підсумками щорічного рейтингу «Банки роки» інформаційного агентства «Фінансовий клуб». Також ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-5 банків рейтингу в номінаціях «Найбільш ощадний банк» та «Найбільш корпоративний банк».
Ми посіли друге місце у трійці найкращих «Народного рейтингу» порталу Мінфін, — рейтингу, побудованого на оцінках клієнтів фінансових установ, а не банкірів та експертів ринку.
ТАСКОМБАНК посилив свої позиції серед 50 провідних банків країни: за підсумками щорічного рейтингу «50 провідних банків України» фінансово-аналітичної групи «Фінансовий Клуб» ТАСКОМБАНК покращив свої позиції одразу на 2 пункти і за підсумками роботи за 2017 рік піднявся в рейтингу на 14 місце
Ми увійшли у ТОП-3 рейтингу найнадійніших фінансових установ країни за версією видання «Личный счет».
Кредитна картка «Велика п’ятірка» увійшла в ТОП-3 найкращих кредитних карток за версією видання «Личный счет».
Впродовж останнього року ТАСКОМБАНК міцно утримує місце серед лідерів ринку та стабільно посідає місце в ТОП-3 рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів за версією рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» (Україна), підтверджуючи свою позицію в кожному новому релізі рейтингу. Улипні 2018 незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів) на рівні «5». Серед публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 отримали тільки 7 банківських установ.
Депозит «Стабільний» був визнаний лідером у номінації «найкращий класичний депозит» за результатами дослідження ринку рейтинговим агентством «Стандарт Рейтинг».
Цього року ТАСКОМБАНК підвищив кредитний рейтинг до найвищого рівня: незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу АТ «ТАСКОМБАНК», а також рейтингів випусків іменних процентних незабезпечених облігацій банку (серій D, E, F) на загальну суму 300 млн. грн. до рівня uaAAA. Прогноз рейтингів — «стабільний».
ТАСКОМБАНК став лідером на ринку корпоративного обслуговування та увійшов в ТОП-5 в номінації «Опора МСБ» за підсумками рейтингу найкращих представників банківського та страхового ринків України «Фінансовий Оскар-2017» журналу «Бізнес».
У вересні 2018 ми посіли друге місце у номінації «Сервіс» рейтингу «Найкращий банк для МСБ» журналу «Бізнес».
ТАСКОМБАНК отримав одночасно кілька нагород у номінаціях Вank 2018: Masterpass Acceptance Exellence за розвиток технології Masterpass, а також Cashless Fest Concept Support: OIFF, Kurazh Bazar, Brave! Factory за підтримку та розвиток фестивальних cashless-концепцій.
Ми стали активним гравцем банківського ринку з впровадження інновацій
Ми створили унікальну банківську бізнес-модель — перший в країні онлайн-банк для малого та середнього бізнесу — ТАС24 Бізнес. Ми єдині в країні працюємо у 100%-му онлайн форматі — з моменту відкриття рахунку до здійснення всіх щоденних операцій.
Вивели на ринок інноваційний додаток TAS2U — поєднання інтернет-банкінгу з цифровим гаманцем. І на сьогодні у нас вже більше 10 тисяч користувачів!
Наш банк знаходиться на хвилі тренду діджиталізації. Ми інвестуємо у модернізацію своїх онлайн-сервісів і вже сьогодні знаходимся серед лідерів ринку e-commerce та Р2Р переказів, запустили торговий майданчик в інтернеті «ТАС-Маркет».
За підсумками незалежного дослідження «Перший каталог українського ринку ФінТех: шлях до фінансової інклюзивності» в рамках проекту UASID «Трансформація фінсектору» ТАСКОМБАНК отримав найвищу долю ринку в проектах партнерства співпраці з фінтех-компаніями, у таких напрямках як онлайн-платежі, грошові перекази, технології та інфраструктура, мобільні гаманці та інших. Доля участі ТАСКОМБАНКУ порівняно з іншими банками першої десятки і міжнародними платіжними системами є найвищою та складає 26%.
В лютому 2018 наші клієнти отримали доступ до Google Pay.
Ми відкрили найбільше у столиці відділення Private banking
Підвищуючи рівень обслуговування клієнтів Private banking та VIP корпоративних клієнтів ми продовжуємо розвивати мережу відділень і центрів преміального обслуговування по всій Україні.
Ми запустили оновлену Пенсійну програму
Як банк з найвищим рівнем надійності ТАСКОМБАНК отримав від Міністерства фінансів України право здійснювати виплати пенсій, соціальної допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Тепер у нас є нова Пенсійна програма, ідеально адаптована під потреби людей старшого віку.
Ми інвестували у розвиток країни, підтримуючи культурні, освітні та спортивні проекти
Привезли на зустріч з українським глядачем шедеври світового кінематографу в рамках традиційного спонсорства Одеського міжнародного кінофестивалю, і вперше в цьому році перетворили його територію на зону безготівкових розрахунків.
Підтримали розвиток українського кіномистецтва, ставши генеральним партнером національної кінопремії «Золота Дзиґа».
Стали партнером унікального освітнього проекту для дітей Code Club — всеукраїнської мережі гуртків безкоштовного навчання програмуванню.
Підтримуючи розвиток фізичної культури в Україні ТАСКОМБАНК приєднався до програми підтримки діяльності центру масового та дитячого футболу Києва в парку «Місто Спорту» і став офіційним партнером чемпіонату Європи з міні-футболу — 2018.
Ми продовжили традицію підтримки баскетболу в нашій країні, залишаючись спонсором Федерації баскетболу України.
Відреставрували та відкрили футбольний майданчик в Рівному спільно з Mastercard в рамках соціальної ініціативи «Передай пас».
Ми зростаємо, ми розвиваємося, ми створюємо ідеї та втілюємо їх у життя, ми досягаємо висот і ставимо нові, ще біль амбіційні цілі, ми йдемо вперед, надихаючи і підтримуючи один одного, тому що ми — команда. Команда однодумців і справжніх професіоналів, націлених на результат, які докладають максимум зусиль для задоволення фінансових потреб наших клієнтів. І томі РАЗОМ ЗМОЖЕМО ВСЕ!
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас