Private banking Таскомбанк пропонує скористатися депозитними сейфами у VIP відділеннях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Private banking Таскомбанк пропонує скористатися депозитними сейфами у VIP відділеннях

Особисті фінанси
128
ТАСКОМБАНК надає послуги оренди індивідуального сейфа для клієнтів Private banking. У відділеннях закритого типу Вас очікують максимально надійне зберігання цінностей, високий рівень безпеки та якісний сервіс.
«У наш час банківські сейфи залишаються найнадійнішим сховищем цінних речей. Запит на послуги оренди індивідуальних сейфів постійно збільшується, і на сьогодні вільні сейфи в депозитарії — це рідкість. ТАСКОМБАНК контролює наповненість своїх депозитаріїв та завжди може запропонувати для клієнтів Private banking послугу оренди індивідуального сейфа. Найбільшим попитом у наших сховищах користуються сейфи невеликих та середніх розмірів. Але своїх клієнтів ми практично не обмежуємо ні у виборі розміру сейфа, ні в термінах оренди. Кожен може обрати те, що йому необхідно. Безумовно, ми гарантуємо конфіденційність, якісне обслуговування та високий рівень безпеки», — підкреслив заступник голови правління АТ «ТАСКОМБАНК» Олег Поляк.
Депозитарії ТАСКОМБАНКУ оснащені за останнім словом техніки й відповідають усім вимогам Національного банку України. Сейфи можна підібрати від 4 см фактично до двох метрів, а також укласти договір оренди на будь-який термін, від однієї до 365 діб з можливістю пролонгації та без застави за ключ.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас