Туреччина модернізує залізничну магістраль між Стамбулом і кордоном з Болгарією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туреччина модернізує залізничну магістраль між Стамбулом і кордоном з Болгарією

Світ
619
Реалізація цієї програми наблизить Туреччину до створення наскрізного залізничного сполучення між східним і західним кордонами.
Міністерство транспорту Туреччини у співпраці з Генеральним директоратом у закордонних справах і справах Європейського союзу уклало з консорціумом місцевих будівельних та підрядних груп у складі Gulermak Agir Sanayii ve Taah і Alsim Alarko Sanayi Tes ve Tic контракт на модернізацію ділянки магістральної залізничної лінії протяжністю 200 км, що зв’язує Стамбул і кордон з Болгарією.
У тендері за участю шести претендентів Консорціум запропонував мінімальну ціну в 489,2 млн євро, повідомляють “Залізниці світу”.
Контракт передбачає демонтаж наявної лінії між станціями Черкезкей і Капікуле, зведення нового земляного полотна і укладення верхньої будови двоколійної лінії, що забезпечує рух з максимальною швидкістю 200 км/год.
Треба також поставити, змонтувати і запустити систему електрифікації змінним струмом напругою 25 кВ і частотою 50 Гц, засоби сигналізації, в т. ч. європейську систему управління рухом поїздів ETCS рівня 1, а також відповідну апаратуру зв’язку.
Крім того, до складу контракту входять будівництво додаткових службово-технічних будівель, реконструкція станцій Черкезкей і Капікуле, а також проектування і будівництво двох автодорожніх шляхопроводів, п’ять надземних і двох підземних переходів, шести водопропускних труб і шести підпірних стінок.
Початок будівельних робіт намічено на першу половину 2019 року, термін закінчення поки що не оголошений.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас