Гройсман пояснив, що може забезпечити нову якість економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман пояснив, що може забезпечити нову якість економіки

Казна та Політика
559
Українські дороги, порти і залізниця є точками економічного зростання, їх системна модернізація приведе до нової якості економіки і розкриття нашого потенціалу.
Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
“Системна модернізація інфраструктури має привести до нової якості розвитку національної економіки. І Укрзалізниця відіграє тут надзвичайно важливу роль, адже формує 3% ВВП і допомагає економіці розвиватися. Сьогодні ми системно підтримуємо залізницю, почали оновлювати рухомий склад. Значні інвестиції вже направлені на відновлення того, що роками стояло занедбаним”, – сказав Гройсман.
Глава уряду підкреслив, що якісна робота залізниці – одне з найактуальніших питань і для держави, і для бізнесу. Саме тому дуже затребувані нові управлінські, технічні та технологічні рішення в логістиці і використанні наявних основних фондів.
“Можливості України зростають. І від вас залежить, наскільки ми можемо прискорюватися. Укрзалізниця – це окрема сторінка розвитку нашої держави. Це прекрасне підприємство, яке має величезні можливості розвитку. Майбутнє залізниці буде яскравим”, – сказав Гройсман.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас