"Круглий стіл клієнтів АБ "Брокбізнесбанк" в проекті "Фінансовий супермаркет" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Круглий стіл клієнтів АБ "Брокбізнесбанк" в проекті "Фінансовий супермаркет"

130
22 грудня 2003 р. у приміщенні головного офісу АБ "Брокбізнесбанк" на проспекті Перемоги, 41 у рамках проекту "Фінансовий супермаркет" було проведено чергове засідання "Круглого столу клієнтів банку".
Тема засідання - “Особливості оподатковування з 1 січня 2004 р.". На обговорення виносилися проблемні питання оподатковування ПДВ і прибутку, аналіз основних змін у порядку висновку, виконання і розірвання договорів, особливості закону "Про податок з доходів фізичних осіб".
Поточне засідання "Круглого столу клієнтів банку" вели експерти-консультанти партнера банку, бізнес-центру "Пасат".
Ціль проведення засідань "Круглого столу клієнтів банку" – розвиток довгострокових відносин із клієнтами, створення програми лояльності, а також інформування представників компаній – клієнтів АБ "Брокбізнесбанк" з питань аудита, оподатковування і фінансових аспектів роботи.
Довідка про банк:
АБ "Брокбізнесбанк" заснований у 1991 році. Банк входить у першу групу банків по рейтингу НБУ. На сьогодні філіальна мережа АБ "Брокбізнесбанк" нараховує 50 філій і відділень. Філії банку працюють у Дніпропетровську, Донецьку, Івано-Франківську, Луганську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Славуті, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах і інших містах України. АБ "Брокбізнесбанк" стабільно входить у десятку найвеликих фінансових установ країни. Банк має ліцензії на всі банківські операції в Україні і надає повний комплекс послуг по конкурентноздатних тарифах.
На 01.10.2003 р.:
Активи банку склали 1 827,341 млн. грн.
Регулятивний капітал банку – 168,006 млн. грн.
Кредитний портфель – 857,798 млн. грн.
Кошти клієнтів – 1 201,536 млн. грн.
Прибуток – 7,952 млн. грн.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас