UKRSIBBANK підтримує молодих науковців у грантовому конкурсі «Climate Changemakers Awards» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK підтримує молодих науковців у грантовому конкурсі «Climate Changemakers Awards»

Особисті фінанси
48
UKRSIBBANK BNP Paribas Group запрошує стати частиною позитивних змін у протидії зміні клімату завдяки грантовому конкурсу під назвою «Climate Changemakers Awards».
Ми віримо в позитивні зміни у розвитку науки в нашій країні. Продовжуючи міжнародну ініціативу Групи BNP Paribas для підтримки науковців ми прагнемо протидіяти зміні клімату.
UKRSIBBANK як частина Групи BNP Paribas розпочинає пошук прихованих інтелектуальних потужностей, що здатні змінити світ на краще. Завдяки проекту «Climate Changemakers Awards» ми плануємо залучити студентів, аспірантів, молодих науковців до цінностей, що підтримує банк, і переконати в наявності компаній, що готові зробити свій внесок у екологічний світ та підтримати ідеї, що позитивно вплинуть на кліматичне середовище.
В Україні ми робимо лише перші кроки у пошуку серед молодих вчених інноваційних рішень для збереження клімату та покращення екологічної системи країни. «Climate Changemakers Awards» — це спільна ініціатива з CASERS, головною кейс-спільнотою України. На базі платформи цієї компанії вже запущений проект і ми почали збір заявок за такими напрямками конкурсних робіт: земля, вода, повітря, людина, радіація, відходи. Ми запрошуємо до участі у грантовому конкурсі інтелектуальну молодь, що є двигуном суспільних трансформацій.
Детально про умови грантового конкурсу Climate Changemakers Awards можна дізнатися за посиланням.
Завдяки «Climate Changemakers Awards» ми допоможемо молодим науковцям зробити новий крок на шляху до відкриттів та реалізації важливих для навколишнього середовища проектів. Фіналістів та авторів найкращих проектів ми з радістю познайомимо з клієнтами та партнерами банку, а переможці отримають гранти. Адже, боротьба зі зміною клімату — це найвищий пріоритет не тільки для BNP Paribas як глобальної компанії, а й для всього людства в цілому і конкретно для кожного з нас.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас