Клієнти UKRSIBBANK мають міжнародну історію фінансового обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти UKRSIBBANK мають міжнародну історію фінансового обслуговування

Особисті фінанси
35
Обслуговування в UKRSIBBANK відкриває нашим клієнтам двері до банків Групи BNP Paribas, що працює у 73 країнах світу.
Зокрема, Bank of the West BNP Paribas Group, що має 550 відділень в США, допомагає клієнтам з активною карткою VISA, паспортом (діючим щонайменше один рік), отримати кредитну картку, оформити кредит на авто чи житло, незважаючи на те, що вони поки ще не мають кредитної історії в США (рейтинг FICO).
Щоб дізнатись більше, заповніть контактну форму на сайті банку.
Співробітник Міжнародної банківської групи зв’яжеться з вами, щоб запланувати та полегшити відкриття рахунку у зручному для вас відділенні Bank of the West або спрямує до Wealth Management, якщо ви дійсно прагнете та відповідаєте обслуговуванню рівня Private banking.
У відділенні Bank of the West співробітник банку за підтримки Міжнародної банківської групи допоможе вам оцінити потреби та відкрити рахунок навіть до отримання номера соціального страхування для полегшення переказу коштів з-за кордону, пов’язаних з переїздом.
Клієнти Bank of the West отримують низку переваг, що полегшують їх переїзд, а також необхідні початкові фінансові інструменти для життя у США: поточний рахунок, дебетові та кредитні картки, авто кредитування та іпотека.
Ліміт кредитної карти може досягати 15 тис дол. (на основі рівня мінімального доходу 36 тис дол) та до 25 тис дол для клієнтів Wealth Management (мінімум цього рівня обслуговування 250 тис дол), авто кредит до 75 тис дол на 60 місяців для нових і б/в автомобілів, що продаються дилерськими компаніями, іпотека 2 млн дол.
Оскільки умови можуть змінюватися, будь ласка, зверніться до Міжнародної банківської групи за актуальною інформацією щодо програм «глобальної мобільності».
Наразі Bank of The West обслуговує і підтримує тисячі міжнародних клієнтів у 23 штатах. Почніть із заповнення «контактної форми» і дозвольте Bank of the West зробити решту.
Більше інформації про Bank of the West читайте за посиланням.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас