День фінансів, 31 жовтня: ціни на нові пристрої Apple, кредитки для студентів, платні послуги від BlaBlaCar — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 жовтня: ціни на нові пристрої Apple, кредитки для студентів, платні послуги від BlaBlaCar

535
Середа, 31 жовтня. Кінець жовтня запам’ятався нам наступними подіями:
Ціни на нові продукти Apple. Вчора, 30 жовтня, компанія Apple презентувала новий Macbook Air, iPad Pro і Mac Mini. В Україні продажі стартують вже з наступного місяця. А вже сьогодні кылька офіційних партнерів Apple в Україні оголосили рекомендовані роздрібні ціни на новинки..
BlaBlaCar запроваджує платні послуги. Сервіс BlaBlaCar з 1 листопада вводить платне бронювання місць. Якщо поїздка становить менше ніж 120 км – бронюється безкоштовно. У разі, коли відстань більша – бронювання цього дня коштуватиме 49 гривень, а протягом місяця – 59 гривень.
Кредитні картки для студентів. Який студент відмовиться від пільгового періоду, протягом якого можна буде безкоштовно користуватися грошима банку? Або від кешбеку навіть при оплаті комуналки? Журналісти Finance.ua підібрали кілька кредиток, які чудово підійдуть студентам. До речі, на Finance.ua працює і обширний сервіс підбору кредитних карток, де будь-який читач порталу, незалежно від віку і цілей, може обрати найкращий для себе варіант. Безкоштовно проводимо розрахунок і показуємо всі опції.

Обрати для себе картку 💳

Валідатори від Кличка. У столиці вже встановили понад 1200 валідаторів, повідомив мер Києва. Електронний квиток діятиме на всіх видах транспорту на основі електронної картки, яку можна буде поповнювати. Форма квитка являє собою транспортну картку, банківську картку, пільгову картку, QR-код, учнівський і студентський квитки або гаджет з відповідним додатком.
Рейтинги від Doing Business–2019. Україна посіла 71 місце серед 190 країн світу в рейтингу легкості ведення бізнесу, який підготував Світовий банк. Відзначимо, що за 2014-2018 роки Україна піднялася в рейтингу на 24 позиції.
Порошенко і закон “маски-шоу стоп-2”. Президент України підписав так званий закон “маски-шоу стоп-2” безпосередньо на зустрічі з бізнесом у Києві в середу. Закон спрощує притягнення до відповідальності слідчого, прокурора, правоохоронця, які ухвалили незаконні рішення про відкриття кримінального провадження і які потім були скасовані судом. Простіше кажучи – за неправомірне переслідування бізнесу винні нестимуть персональну відповідальність.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас